Introduktionskurs i Permakultur, Göteborg

När: Back to Calendar 17 september, 2012 @ 18:00 - 20:30
Återkommer: Var 7:e dag till 9 oktober, 2012
Var: Folkuniversitetet
Norra Allégatan 6
413 01 Göteborg
Sverige
Kontakt: info@gemeko.se

Permakultur är ett verktyg för att designa hållbara livsmiljöer. Det utgår från naturens sammanlänkade strukturer vilka vi observerar, analyserar och imiterar för att skapa ett så energieffektivt system som möjligt. Resultatet blir ett lokalt ekosystem där människa och natur drar nytta av varandra för att skapa ett ömsesidigt välmående. En permakulturdesign innebär att integrera människan med mat- och energiproduktion, vattenflöden och boendeformer för att skapa ett sammanlänkat system.

Under kursen kommer du att få grundkunskap inom ämnet Permakultur. Detta ger dig möjlighet att gå hem och direkt börja applicera permakulturens tankesätt på din livsmiljö.

En av kurstillfällena kommer att vara ett studiebesök där teorin möter verkligheten.

Lär mer eller boka här

Kursen leds av Klara – fridykande ingenjör, och
Emma – seglande designer, bägge certifierade Permakulturdesigners via `The Permaculture Research Institute of Australia´, i samarbete med Folkuniversitetet.

Eller kontakta oss om du har frågor på:

info@gemeko.se


Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>