Introduktionskurs i Permakultur, Uddevalla

När: Back to Calendar 21 september, 2012 @ 17:00 – 23 september, 2012 @ 17:00
Var: Hästekasen
Hästekasvägen 9
451 96 Uddevalla
Sverige
Kostnad: Helgen kostar 1500 kr. I det priset ingår mat och tältplats. En kostnad på 100 kr för sängplats i huset eller stuga tillkommer.
Kontakt: Emma
0736-97 17 36
info@gemeko.se

Den 21-23 september 2012 går vår tredje kurs i samarbete med Sebastian på kursgården Hästekasen av stapeln. Vi ser fram emot att njuta av permakultur, naturen och fantastisk mat tillsammans.

Permakultur är ett verktyg för att designa hållbara livsmiljöer. Det utgår från naturens sammanlänkade strukturer vilka vi observerar, analyserar och imiterar för att skapa ett så energieffektivt system som möjligt. Resultatet blir ett lokalt ekosystem där människa och natur drar nytta av varandra för att skapa ett ömsesidigt välmående. En permakulturdesign innebär att integrera människan med mat- och energiproduktion, vattenflöden och boendeformer för att skapa ett sammanlänkat system.

Under kursen kommer du att få grundkunskap inom ämnet Permakultur. Detta ger dig möjlighet att gå hem och direkt börja applicera permakulturens tankesätt på din livsmiljö.

Förra kursen på Hästekasen blev fantastiskt härlig och en perfekt balans mellan teori och praktiska exempel genom att röra oss i naturen på kursgårdens ägor. Därför är vi säkra på att denna kurs kommer att bli en energirik helg full av inspiration och nya tankar!

Kursen leds av Klara – fridykande ingenjör, och
Emma – seglande designer, bägge certifierade Permakulturdesigners via `The Permaculture Research Institute of Australia´, i samarbete med Sebastian.

Följ kursen på Facebook

Eller kontakta oss om du har frågor på:

Emma Petersson
emma@gemeko.se
0736 – 97 17 36

Klara Hansson
klara@gemeko.se
0704 – 40 65 04

 Anmäl dig genom att fylla i det här formuläret.
 
 
PRISERNA kan diskuteras för dig som har svårt att betala de utsatta priserna. Hör av dig 
 
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>