Emma

Emma är den välberesta logikern som under sina resor över världens hav har samlat på sig otaliga kunskaper och erfarenheter. Hon har en stor passion för havet och vår natur och ser det som sin uppgift i livet att visa upp för världen att man kan leva ett liv fyllt av skratt och välmående utan att förstöra vår planet.

Emma arbetar idag med företagets eko-coaching som har som mål att assistera företag och individer att hitta sitt sätt att möta sig själva och dagens utmaningar.

 

” Jag vill inspirera företag att ta hand om sina anställda såväl som vår planet. Jag tror verkligen att framtiden handlar om att skapa hållbara relationer till oss själva, varandra och naturen. ”
Emma

Efter 7 år som kapten och styrman på stora segeljakter gick Emma iland och skapade Gemeko. Kunskaperna från att leda arbetslag med människor från hela världen kompletterades med utbildningar inom Permakultur- holistisk design, hur man undervisar inom ämnet hållbarhet, ledarskap och NLP-coaching. Emma har byggt upp sin unika kombination av kunskaper där förståelsen för hur människan fungerar och hur vi förändrar vårt beteende kombineras med en djup förståelse av naturen och hur vi idag behandlar vår värld.

Emma är experten på att plocka russinen ur många kakor och sammanställa dem till helt nya koncept.

Comments are closed.